Уругвай победи Русия са 3:0 в последен двубой от Група А

...
Уругвай победи Русия са 3:0 в последен двубой от Група А
Коментари Харесай

Уругвай поема към елиминациите от първото място в Група А след класика над Русия

 Втори най-малък триумф прати Уругвай на 1/8-финалите на Мондиала (видео)  Русия допира плейофите на Мондиал 2018
Уругвай победи Русия са 3:0 в последен дуел от Група А на международното състезание и приключи на първото място с три триумфа в три срещи и голова разлика 5:0.

" Сборная " пък разочарова почитателите след двете следващи победи и осемте вкарани гола от началото на шампионата, само че продължава като втори тим в групата.

" Урусите " откриха резултата в 9-ата минута след чудесно изпълнен директен свободен от страна на Луис Суарес. В 23-ата южноамериканците повишиха след отдалечен изстрел на Лаксалт и рикошет в Черишев, който излъга Акинфеев.

Ситуацията се усложни в допълнение за " Сборная " в 36-ата минута, когато Смолников бе изпъден поради втори жълт картон. Крайният резултат оформи Кавани в 90-ата минута. Уругвай оглавява Група А с 9 т., до момента в който Русия остава на второто място с 6 точки.

Потенциалните противници на Уругвай и Русия на 1/8-финалите са Испания, Португалия или Мароко, които се борят за първите две места в Група В.

В другия мач от групата на " урусите " и " сборная " Саудитска Арабия реализира първата си победа на Световни шампионати от 1994 година насам - 2:1 като над Египет. Саудитите нямаха нито един гол в двата си мача от Група А и изоставаха в резултата след 22 минути игра след гол на Мохамед Салах.

Още до почивката обаче изравниха след попадение от дузпа на Салман Ал-Фараж в 6-та минута на продължението. В 41-та пък Фахад Ал-Мувалад пропусна от бялата точка при друга дузпа.

След почивката " Зелените соколи " демонстрираха повече предпочитание за успеха и я реализираха с нов гол в продълженията. Салем Ал-Досари вкара в 94-та минута и донесе трите точки на отбора си. Така Египет напуща конкуренцията без извоювана точка, до момента в който Саудитска Арабия резервира достойнството си след триумфа с 2:1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР